Prijzen inclusief:

Voor promo's:
03/685 54 54

Klima       T. +32(0)3 685 54 54 klimaatregeling F. +32(0)3 685 53 53 aircondintioning E. info@luyten-airco.be
   
  DOCUMENTATIETECHNISCHE SCHEMA'S EXTRA CONTACT HOME
Luyten est grossiste, importateur et distributeur de Mitsubishi Airco - Heavy Industries

Luyten, uw partner voor de airconditioningsystemen van Mitsubishi

Bekende Mitsubishi-kwaliteit

Als koeltechnicus en installateur van airco en warmtepompen bent u ongetwijfeld vertrouwd met de kwaliteiten van Mitsubishi Airco, een van de grootste fabrikanten van airconditioningsystemen van de wereld. Het merk staat voor Japanse topklasse die tegemoetkomt aan al uw eisen op het gebied van comfortabele airco, met innovatieve technologie en een modern design. Het assortiment omvat splitsystemen, multi-splitsystemen en multi-invertersystemen (VRF). Kortom, alles wat u nodig hebt om voor uw klanten een hoogwaardig airco- en/of verwarmingscomfort te verzekeren.

Blader online door het volledige assortiment van Luyten Air Conditioning.

Meer dan 30 jaar ervaring, exclusief met Mitsubishi Airco

Om u van dienst te zijn terwijl u aan uw klanten een onberispelijke aircoservice verstrekt, zet het Luyten-team meer dan 30 jaar ervaring in met het assortiment airconditioning van Mitsubishi Heavy Industries. Als groothandel, invoerder en verdeler voor België en het Groothertogdom Luxemburg staan we u graag bij.

Ervaring die u ten goede komt

Die rijke ervaring deelt het Luyten-team graag met u als airco-installateur. We zorgen zowel voor technische ondersteuning (technisch advies, opleidingen, projectstudies, thermische balans) als voor commerciële ondersteuning (documentatie, showkit voor beurzen, promotiemateriaal, bijstand bij mailings en advertenties).

Vraag uw login en wachtwoord aan voor online toegang tot technische en commerciële informatie: info@luyten-airco.be - tel. 03 685 54 54

Extra voordelen voor u als installateur:

  • Als invoerder heeft Luyten een ruime voorraad toestellen, waardoor we u een razendsnelle levering kunnen garanderen, binnen de 24 uur.
  • Die levering is gratis, het transport naar uw leveringsadres is in de prijs inbegrepen.
  • Als verdeler en invoerder zorgen we voor een ijzersterke garantie en een onberispelijke service na verkoop.
  • Wij staan u graag bij: vooraf met berekeningen van de koel- en verwarmingslasten, de selectie van de meest geschikte toestellen, tijdens de installatie met technische informatie en voor grotere installaties bij de ingebruikname met een expert die gratis ter plaatse komt.

Meer informatie nodig? Bel ons meteen - 03 685 54 54 - of stuur een e-mail - info@luyten-airco.be

Het Luyten-team, tot uw dienst!